Höstpaddling i ett underbart område

Svårighetsgrad: 2 (för vana paddlare). Se klubbens beskrivning av svårighetsgrad

Ledare: Peter Sjödin, 070-532 3351
Hjälpledare:
 Marit Blomquist, 073-029 7711
Kostnad:
Stughyra blir 240 kr per deltagare + delad kostnad för resa och gemensam mat
Anmälan: peter@sjodin.com
Senast: 22 september

I år har vi tänkt starta turen redan på fredagen för de som har möjlighet att komma ifrån. På så sätt kan vi göra en mer rejäl paddling på lördagen genom tidig start. De som kan komma först på fredag kväll kan vi lotsa över till våra stugor med ficklampor eftersom det bara är ca 200 meter över från Naturum till Ekholmen. Det är ju möjligt att även komma på lördagen. Allt det här får vi planera när vi ser vilka som anmäler sig.

På fredagen paddlar vi i skyddade vatten och anpassar vår väg beroende på vädret. Lunchpaus blir på någon lämplig ö och vi fortsätter sedan genom att snirkla oss mellan öarna tills vi når stugorna på Krampö. Om det är sämre väder blir det bara 200 m paddling kortaste vägen.

Vi gör oss hemmastadda i stugorna och sen tänder vi en brasa i öppna spisen. På fredagen får var och en lösa sin matlagning.

Med tidig start på lördagen hoppas vi vädret tillåter en paddling för att runda Hartsö och Enskär. Vid återkomst till stugorna förbereder vi en gemensam mathållning med en 3-rätters middag.

Uppgiften att planera, inhandla och förbereda middag fördelas på anmälda deltagare.

Välkomna att anmäla er!

Peter och Marit