7 st tappra paddlare med Tomas Lejderud i spetsen trotsade det regniga vädret på fredagskvällen och gav sig av mot Norrskär.

 

För undertecknad var det första resan dit. Givetvis så var det motvind på vägen dit, det blåste så vågorna började bryta till gäss.

Väl framme på skäret var det uppehåll medan vi slog upp tälten och satte upp tarpen över matborden. Så det gjorde inget att det kom lite regn när vi åt. Några lyxade med Tapas, medan andra körde med den mera traditionella ”Trangia-maten”.

Senare under kvällen slutade det regna och då tändes den obligatoriska lägerelden. Vid lägerelden bjöd Marie och Fia på rabarberpaj med ”termos-glass” som efterrätt.

Under natten vände givetvis vinden så det blev också motvind på vägen hem, men vi slapp i-alla-fall regnet under lördagen. Framåt lunch på lördagen var vi tillbaka vid klubbstugan. Det var en mycket trevlig tur med trevligt sällskap.

Tomas Lejderud., Peter Sjödin, Marie Hägg, Ingvar Gustafsson, Maria Enebjörk, Fia Dellbrant och vid pennan Mikael Claesson

Skribent: Mikael Claesson